Aktiviteter

Sommartid brukar Viksjö IF erbjuda fotboll, dels enkare träning/lek för barn och ungdom och dels motionsspel för tonåringar som ibland blir ”juniorer i alla åldrar”.

Vintertid erbjuder föreningen fina möjligheter till skidåkning i väl preparerade spår dels i elljus-

spåret men även det sk långspåret. Spåren passar alla kategorier av åkare.

Föreningen står även för underhåll och upprätthållande av snöskoterleder till Hippastugan och till Skinnen.

Föreningens tennisbana används av flitiga motionärer och vi startar gärna nya grupper för att lära ut tennisspelandets grunder.

I Viksjö Folkets Hus brukar vi erbjuda motionsgymnastik i olika former och även innebandy om ledare och deltagarintresse finns. Bordtennis har åter blivit populärt i och med Börje

Forsbergs ledarskap och körs nu för andra vintern och med nyinköpta bord i bra kvalitè

Andra aktiviteter?

Har Du synpunkter på vad Viksjö IF bör syssla med? Du är då välkommen att ta kontakt med någon av oss i styrelsen, se flik ”Styrelse” eller ”Kontakt”.

Webbansvarig: VIF genom Åke Svedlund